Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyayı yönetmek

Rüyada rüyayı yönetmek

Rüyada rüyayı yönetmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, başarısının azalacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüyayı yönetmek gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Rüyada devlet yönetmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker yönetmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş yönetmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına tabir olunur.

Rüyada kendini yönetmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanları yönetmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada rüyayı yönetmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada orkestra yönetmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ordu yönetmek konfor içinde yaşayacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments