Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin görmek

Rüyada devenin görmek

Rüyada devenin görmek zenginliğinin süreceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sorunlarını aşacağına işaret eder.

Rüyada devenin gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işlerimiz veya altından kalkılmakta zorlanılabilecek sorumluluklarımız var.

Rüyada deve üzerine binmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının deveye bindiğini görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi deve görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Rüyada deve tüyü görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve olmak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok güzel günler göreceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deveye sahip olmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına tabir olunur.

Rüyada deve tarafından ısırılmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deve ve koyun görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments