Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveye sahip olmak

Rüyada deveye sahip olmak

Rüyada deveye sahip olmak sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada deveye sahip olmak gördüyseniz:

  • Yalnız Boğalar ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir.

Rüyada deveye sahip olmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada deve sahibi olmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada beyaz araba sahibi olmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeş sahibi olmak sıkıntılarının geçeceğine, hayırlı yollara gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada üstün güçlere sahip olmak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada mal sahibi olduğunu görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada konak sahibi olmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, parasına da para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç sahibi olmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, durulacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments