Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin eve girdiğini görmek

Rüyada devenin eve girdiğini görmek

Rüyada devenin eve girdiğini görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada devenin eve girdiğini gördüyseniz:

  • Şu an bunu anlamanız çok kolay olmasa bile, çok yakında ne demek istediğimi anlamanız daha kolay olabilir.

Rüyada devenin eve girdiğini görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde deve görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, prestij sahibi olunacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada hirsizin eve girdiğini görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve serçe girdiğini görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, büyük problemler yaşanacağına, başarılarının devamlı olacağına yorulur.

Rüyada eve güneş girdiğini görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işarettir.

Rüyada eve maymun girdiğini görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cinlerin eve girdiğini görmek hoş olaylar yaşayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin eve girdiğini görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments