Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hirsizin eve girdiğini görmek

Rüyada hirsizin eve girdiğini görmek

Rüyada hirsizin eve girdiğini görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada hirsizin eve girdiğini gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Rüyada kara kedinin eve girdiğini görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Rüyada eve birilerinin girdiğini görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada eve at girdiğini görmek sorunlarının biteceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin eve girdiğini görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine inanılır.

Rüyada koyunun eve girdiğini görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin eve girdiğini görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada eve uçak girdiğini görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada eve güneş girdiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments