Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki deve görmek

Rüyada iki deve görmek

Rüyada iki deve görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada iki deve gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Rüyada mavi deve görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada geviş getiren deve görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada bahçede deve görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, herkesin takdirini toplayacağına, başının ağrıyacağına işaret eder.

Rüyada deve yavrusu görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca işaret etmektedir.

Rüyada deniz kenarında deve görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada devenin altında kalmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşu öldürmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada deve yarışı görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments