Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve almak

Rüyada deve almak

Rüyada deve almak işlerdeki karın artacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve almak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Rüyada başı olmayan deve görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman deve görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada devenin üstünde insan görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine yorulur.

Rüyada deve üstüne binmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, yalan söyleyeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve ve eşek görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalettir.

Rüyada deve ısırması görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına inanılır.

Rüyada deve derisi görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yavru deve sevmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments