Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı yaratık görmek

Rüyada kanatlı yaratık görmek

Rüyada kanatlı yaratık görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kanatlı yaratık gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada kanatlı yaratık görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Rüyada deniz yaratıkları görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada görünmez yaratık görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir yaratıktan kaçmak hastalıklarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işaret eder.

Rüyada siyah bir yaratık görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada uzaylı yaratık görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada dev yaratık görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada garip yaratıklar görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments