Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaratıktan korkmak

Rüyada yaratıktan korkmak

Rüyada yaratıktan korkmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, yarınlarına inanacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaratıktan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırları belirlemek kendi işinize odaklanmanıza yardım edebilir.

Rüyada yaratıktan korkmak geriye doğru gideceğine, kasasının daha çok para dolacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bir yaratık görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet eder.

Rüyada insan şeklinde yaratık görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada denizden çıkan yaratık görmek ana baba duası alınacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yaratık görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde yaratık görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, günahların da affolacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaratık bebek görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yılana benzer yaratık görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments