Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dertli birini görmek

Rüyada dertli birini görmek

Rüyada dertli birini görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada dertli birini gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük ya da daha tecrübeli kişilerin gelecek planlarınız üzerinde etkileri olabilir.

Rüyada birine dert yanmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, hayali kurulan eve ulaşmaya, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada birine dert anlatmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başbakana derdini anlatmak bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, zarar etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini dertli görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada dertleştiğini görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine işarettir.

Rüyada birinin derdini dinlemek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işarettir.

Rüyada başkasını dertli görmek kavgaların biteceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, hayatınızın neşe dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada dertli görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments