Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dertli görmek

Rüyada birini dertli görmek

Rüyada birini dertli görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine tabir olunur.

Rüyada birini dertli gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada derdini anlatamamak başarısının çoğalacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalettir.

Rüyada biriyle dertleştiğini görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini dertli görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşına derdini anlatmak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, desteksiz kalacağına işarettir.

Rüyada dertli insan görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dertlerini anlatmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dertli olmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine derdini anlatmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments