Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dertli görmek

Rüyada dertli görmek

Rüyada dertli görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, moralinin bozulacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, rahatının yerinde olacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada dertli gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada dertli birini görmek ticaretinin genişleyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine işarettir.

Rüyada derdini anlatmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işarettir.

Rüyada birinin derdini dinlemek bir araya geleceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini dertli görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derdini anlatamamak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerinde yenilikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle dertleştiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada dertli olmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada başbakana derdini anlatmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments