Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını dertli görmek

Rüyada başkasını dertli görmek

Rüyada başkasını dertli görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, düşmanını alt edeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, acı veren kazalara, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını dertli gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Rüyada başbakana derdini anlatmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada dertli birini görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sorumlu tutacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada dertli insan görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine yorulur.

Rüyada dert anlatmak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada derdini anlatmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine delalettir.

Rüyada birine dert anlatmak şöhret elde edeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada birine derdini anlatmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret eder.

Rüyada dertli görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments