Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dersten kalmak

Rüyada dersten kalmak

Rüyada dersten kalmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dersten kalmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, iş birlikleri veya ruh durumunuzu ilgilendiren konular da ön plana çıkabilir.

Rüyada dersten kaldığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine inanılır.

Rüyada bir dersten kalmak hoş muhabbette olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada derse geç kalmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada derslerden kaldığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek dersten kalmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine yorulur.

Rüyada dersten kalmak çok yoğun çalışacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada derse geç kaldığını görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarih dersinden kalmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments