Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek dersten kalmak

Rüyada tek dersten kalmak

Rüyada tek dersten kalmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sıhhat kazanacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada tek dersten kalmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada tek dersten kalmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, çok hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada dersten kalmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derse geç kaldığını görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada derse geç kalmak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada derslerden kaldığını görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir dersten kalmak alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalettir.

Rüyada tarih dersinden kalmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada bir dersten kaldığını görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments