Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dersten geçmek

Rüyada dersten geçmek

Rüyada dersten geçmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kendine geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada dersten geçmek gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Rüyada bir dersten geçmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dersten geçmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada okulda ders yaptığını görmek dileklerin kabul olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada dersten başarısız olmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, saadetinin yükseleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Rüyada derse girmemek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, emrinde insan çalıştıracağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ders çalışırken görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada dersten kaldığını görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada sınıfta ders işlendiğini görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments