Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ders çalışırken görmek

Rüyada ders çalışırken görmek

Rüyada ders çalışırken görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ders çalışırken gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada oğlunun ders çalıştığını görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işarettir.

Rüyada ders çalısmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kötü günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ders çalıştırmak bazı girişimlerde bulunacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ders çalışanları görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına yorulur.

Rüyada ders çalışan görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, de rahatının yerine geleceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işarettir.

Rüyada okulda ders çalıştığını görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ders çalışanı görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini ders çalışırken görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, ortaklıkların bozulacağına, gözyaşına boğulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments