Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dersten geçmek

Rüyada bir dersten geçmek

Rüyada bir dersten geçmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, özlemlerini bitireceğine, içebileceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir dersten geçmek gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada bir dersten geçmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada dersten geçmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulda ders işlediğini görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, en küçük sorunda parlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ders kitabı görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sevdiklerini de koruyacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada öğrencilere ders anlatmak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada derse geç kalmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sağlık sorunun kalmayacağına delalet eder.

Rüyada derslerden iyi not almak geçim kolaylığı içinde olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınıfta ders görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments