Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne baba abla görmek

Rüyada anne baba abla görmek

Rüyada anne baba abla görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, yeteneklerini geliştirmeye, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, güveninin artacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne baba abla gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada anne abla baba görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, şerefe ve izzete rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba abla görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada anne baba ve abla görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada abla ve baba görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine inanılır.

Rüyada baba ve abla görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet eder.

Rüyada annesini ve ablasını görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işarettir.

Rüyada anne ve abla görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne abla kardeş görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, tüm parasını kaybedeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments