Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini ve ablasını görmek

Rüyada annesini ve ablasını görmek

Rüyada annesini ve ablasını görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, dayanışma içinde kalacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine alamet eder.

Rüyada annesini ve ablasını gördüyseniz:

  • Her işiniz başladıktan sonra umulmadık derecede kolaylaşabilir.

Rüyada anne abla görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne abla baba görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini ve ablasını görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet eder.

Rüyada abla anne görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına rivayet eder.

Rüyada abla ve anne görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba abla görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve ablayı görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, işten yana şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba ve abla görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, desteksiz kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments