Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dersten geçtiğini görmek

Rüyada dersten geçtiğini görmek

Rüyada dersten geçtiğini görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine inanılır.

Rüyada dersten geçtiğini gördüyseniz:

  • Uzun süreden beri yerleşen, farkedemediğiniz stresleriniz olabilir.

Rüyada derse geç kalmak farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada dersten geçtiğini görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret eder.

Rüyada derslerden geçtiğini görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalettir.

Rüyada derse geç kaldığını görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda ders yaptığını görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tarih dersinden kalmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, rahata kavuşmaya, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada dersten zayıf almak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada derslerden zayıf almak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments