Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ders almak

Rüyada ders almak

Rüyada ders almak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hem de çok üzüleceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ders almak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada üniversitede derse girmek mal ve mülkün telafi edileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dersten kaçtığını görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada camide ders yapmak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinden ders almak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının ders çalıştığını görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulur.

Rüyada kuran dersi almak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ders almak rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada kimya dersi görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments