Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kimya dersi görmek

Rüyada kimya dersi görmek

Rüyada kimya dersi görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kimya dersi gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada kimya dersi görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kimya öğretmenini görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kimya kitabı görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kişinin daha çok kazanacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir dersten geçmek güzel ameller işleyeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınıfta derse girmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada derste uyumak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bir dersten kalmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine inanılır.

Rüyada ders kitabı görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments