Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin tayin olduğunu görmek

Rüyada eşinin tayin olduğunu görmek

Rüyada eşinin tayin olduğunu görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin tayin olduğunu gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Rüyada eşinin tayin olduğunu görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine yorulur.

Rüyada eşinin tayini çıktığını görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Rüyada istanbula tayin olmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada tayin edildiğini görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, tartışmalar yaşanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin tayininin çıktığını görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tayini çıktığını görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzak bir yere tayin olmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin tayin olduğunu görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, hastalıklarının biteceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments