Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dergaha gitmek

Rüyada dergaha gitmek

Rüyada dergaha gitmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dergaha gitmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda bazı kişiler söylemek istediğiniz şeyleri yanlış anlayabilirler.

Rüyada dergaha gitmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok yorulacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada kendini dergahta görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Rüyada dergahta olmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dergahta yemek yemek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dergah görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına alamet eder.

Rüyada mevlana dergahını görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dergah temizlemek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada dergaha girmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments