Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dergah görmek

Rüyada dergah görmek

Rüyada dergah görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dergah gördüyseniz:

  • Evinizde çalışma veya rahat etme koşullarınızı iyileştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kendini dergahta görmek iş projelerinin gerçek olacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada dergah görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Rüyada dergahta olmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada dergah temizlemek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dergaha gitmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dergahta namaz kılmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada dergahta yemek yemek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada dergaha girmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hanesine huzurun dolacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments