Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dergaha girmek

Rüyada dergaha girmek

Rüyada dergaha girmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada dergaha girmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada dergaha girmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dergahta olmak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dergah temizlemek bazı başka desteklere kavuşacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, düzenin bozulacağına işarettir.

Rüyada dergaha gitmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, çalışmaları kötüleyeceğine işaret eder.

Rüyada dergahta namaz kılmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada kendini dergahta görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, borcunun da hafifleyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine alamet eder.

Rüyada mevlana dergahını görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalettir.

Rüyada dergah görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments