Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden atlamak

Rüyada dereden atlamak

Rüyada dereden atlamak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, rahat yaşayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, düzenin bozulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada dereden atlamak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Rüyada dere atlamak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derenin üzerinden atlamak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet eder.

Rüyada derenin üstünden atlamak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına işaret eder.

Rüyada dereye atlamak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada dereden atlamak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, ticaretinin gelişeceğine, işlerinin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere üzerinden atlamak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada dereye inmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada dereden arabayla geçmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, mutlu olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments