Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede gezmek

Rüyada derede gezmek

Rüyada derede gezmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede gezmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Rüyada derede gezmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet eder.

Rüyada dere kenarında gezmek başarılı adımlar atacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere tepe gezmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada derede kayıkla gezmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalettir.

Rüyada arabayla dereye uçmak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına işarettir.

Rüyada dağ dere görmek çektiği zorlukların biteceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede yüzen insan görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine yorulur.

Rüyada uzun bir dere görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments