Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek

Rüyada arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek

Rüyada arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, bolluk içinde yaşayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının bulaşık yıkadığını gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Rüyada arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kirli bulaşık yıkamak doğru olanı seçeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle bulaşık yıkamak rütbesinin yükseleceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elde bulaşık yıkamak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuda bulaşık yıkamak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde bulaşık yıkamak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulaşık tencere yıkamak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta bulaşık yıkamak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments