Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anıtkabiri ziyaret etmek

Rüyada anıtkabiri ziyaret etmek

Rüyada anıtkabiri ziyaret etmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anıtkabiri ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada anıtkabiri ziyaret etmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada atatürkün anıtkabri görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kazancın arttırılacağına işarettir.

Rüyada anıtkabir görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, yaralarına da merhem olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada atatürk anıtkabiri görmek kötü haberler alınacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada tarihi anıt görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada anıt görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada atatürkün anıtkabiri görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sonunda maddi zarara gireceğine delalet eder.

Rüyada atatürk anıtı görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kimse ile tartışmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments