Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürk anıtkabiri görmek

Rüyada atatürk anıtkabiri görmek

Rüyada atatürk anıtkabiri görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, iyi habere, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, getirisinden daha fazla olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına inanılır.

Rüyada atatürk anıtkabiri gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada atatürkün anıtkabiri görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada atatürk anıtkabiri görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, ekmek kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada atatürk anıtı görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada atatürkün anıtkabri görmek ayaklandıracağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, üzüleceğine, yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada anıt mezar görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, zaferler kazanacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulur.

Rüyada özgürlük anıtı görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada tarihi anıt görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada anıtkabir görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments