Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anıt görmek

Rüyada anıt görmek

Rüyada anıt görmek kişinin başarılarının artacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ulvi kimse haline geleceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada anıt gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada atatürk anıtı görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada anıtkabiri ziyaret etmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada atatürk anıtkabiri görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine inanılır.

Rüyada özgürlük anıtı görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine inanılır.

Rüyada tarihi anıt görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atatürkün anıtkabiri görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, işlerinin başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada özgürlük anıtını görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Rüyada anıtkabir görmek alışveriş yapacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments