Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde yaralanmak

Rüyada depremde yaralanmak

Rüyada depremde yaralanmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, elinin bollaşacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde yaralanmak gördüyseniz:

  • Planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir.

Rüyada depremde yaralanmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada deprem olmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada depremler görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada depremde düşmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulur.

Rüyada depremle sallanmak acı veren kazalara, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada hafif deprem olduğunu görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iyi hissedeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı olduğunu görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, onunla yaşamını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur ve deprem görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments