Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem ve hortum görmek

Rüyada deprem ve hortum görmek

Rüyada deprem ve hortum görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem ve hortum gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada deprem ve hortum görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dönen hortum görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalet eder.

Rüyada hortumlu fırtına görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada dev hortum görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla su aktığını görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına inanılır.

Rüyada ateşten hortum görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada fırtınada hortum görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, hayatın yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments