Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem ve deniz görmek

Rüyada deprem ve deniz görmek

Rüyada deprem ve deniz görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, şöhret ve hayır getireceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem ve deniz gördüyseniz:

  • Bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada deniz depremi görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve deprem görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, geçiminin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada deprem ve deniz görmek patron olunacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde deprem görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, üzgün ve karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde deprem olduğunu görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada depremden sağ çıktığını görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde ağlamak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sınıfta deprem olduğunu görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments