Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem tatbikatı görmek

Rüyada deprem tatbikatı görmek

Rüyada deprem tatbikatı görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, aile içinde saadetinin artacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine alamet eder.

Rüyada deprem tatbikatı gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada deprem tatbikatı görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker tatbikatı görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tatbikat yapmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangın tatbikatı görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri tatbikat görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş tatbikatı görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu sanmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada deprem haberi almak yeni fırsatlar sunulacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, birikmiş parasının olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments