Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatbikat yapmak

Rüyada tatbikat yapmak

Rüyada tatbikat yapmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, haksızlıklara uğranılacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada tatbikat yapmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz veya ilişkileriniz kendinizin çok dışında işler yapmanıza veya kendinizi kutuya hapsedilmiş hissetmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada tatbikat yapmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, geçim derdi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada savaş tatbikatı görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, sonra kendi işini kuracağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada deprem tatbikatı görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada askeri tatbikat görmek düşünmeden adımlar atayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet eder.

Rüyada yangın tatbikatı görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada asker tatbikatı görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, sorunlar altında ezileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada herkesin yanında banyo yapmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments