Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada enkazda kalmak

Rüyada enkazda kalmak

Rüyada enkazda kalmak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, hasta olacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalettir.

Rüyada enkazda kalmak gördüyseniz:

  • Doğru tavır almanız durumunda her şey istendiği gibi sonuçlanabilir veya istekleriniz gerçek olabilir.

Rüyada enkaz altında kalmak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak çok para kazanılacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına delalettir.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak takdir toplayacak işler yapacağına, ekmeğin kesileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada enkazda kalmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada enkazdan kurtulmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada enkaz altından kurtulmak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev enkazı görmek devlete hizmet etmeye, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçak enkazı görmek işte başarılı adımlar atılacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments