Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anfi görmek

Rüyada anfi görmek

Rüyada anfi görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin yaver gideceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Rüyada anfi gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışlın.

Rüyada anka kuşuna binmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anfi görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Rüyada trenle ankaraya gitmek saygının ve iletişimin bozulacağına, hastalığının düzeleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada anlaşamadığın birini görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek borçların hafifleyeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada anubis görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ankara şehrini görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlış anlaşıldığını görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments