Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde yılan görmek

Rüyada denizin üstünde yılan görmek

Rüyada denizin üstünde yılan görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada denizin üstünde yılan gördüyseniz:

  • Sizden beklentisi olan kişilerin net olarak ne istediğini sorup şaşırabilirsiniz.

Rüyada denizin üstünde yılan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başının üstünde yılan görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, gönül sızılarının dineceğine, aradığı çareleri bulacağına işarettir.

Rüyada toprak üstünde yılan görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanların üstünde yürümek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın üstünden geçmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada mezar üstünde yılan görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş üstünde yılan görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada başkasının üstünde yılan görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments