Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde uyuduğunu görmek

Rüyada denizin üstünde uyuduğunu görmek

Rüyada denizin üstünde uyuduğunu görmek hanesine bolluk geleceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde uyuduğunu gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Rüyada denizin üstünde uyuduğunu görmek sağlığının da bozulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada denizin üstünde uyumak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz üstünde uyumak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, hata yapılacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada mezar üstünde uyuduğunu görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Rüyada masa üstünde uyumak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yol üstünde uyumak zenginliğinin, konforunun artacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına inanılır.

Rüyada ağacın üstünde uyumak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada toprağın üstünde uyumak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments