Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın üstünde uyumak

Rüyada toprağın üstünde uyumak

Rüyada toprağın üstünde uyumak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, rahat bir döneme gireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada toprağın üstünde uyumak gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Rüyada toprağın üstünde uyumak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yol üstünde uyumak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz üstünde uyumak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde uyuduğunu görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına tabir olunur.

Rüyada mezar üstünde uyuduğunu görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada masa üstünde uyumak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada denizin üstünde uyumak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, hainlik yapacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada ağacın üstünde uyumak başarılarının çoğalacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments