Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin içinde yürüdüğünü görmek

Rüyada denizin içinde yürüdüğünü görmek

Rüyada denizin içinde yürüdüğünü görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kazancının hiç azalmayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine işaret eder.

Rüyada denizin içinde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada denizin içinde yürüdüğünü görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz içinde yürümek rahat bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinden yürümek bir hastalıktan kurtulunacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde yürümek maddi gücünü kaybedeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına inanılır.

Rüyada derenin içinde yürümek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada çamur içinde yürümek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada nehir içinde yürümek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalettir.

Rüyada sular içinde yürümek çok büyük bir işin başına getirilmeye, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments