Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin dibine dalıp çıkmak

Rüyada denizin dibine dalıp çıkmak

Rüyada denizin dibine dalıp çıkmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, mevki kaybına uğrayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada denizin dibine dalıp çıkmak gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu çok iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada denizin dibine dalıp çıkmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde dalıp çıkmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada denize dalıp çıkmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Rüyada deniz dibinde yüzmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz dibinden altın çıkarmak işinde de hep başarılı olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına inanılır.

Rüyada deniz dibinde yaşamak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde olmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada deniz dibine dalmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments