Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizin içinde olmak

Rüyada dalgalı denizin içinde olmak

Rüyada dalgalı denizin içinde olmak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüntülü haberler alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, inancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada dalgalı denizin içinde olmak gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada dalgalı denizin içinde olmak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna işarettir.

Rüyada dalgalı denizde balık tutmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı mavi deniz görmek derdin sona ereceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok dalgalı bir deniz görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde yüzmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, her geçen gün sorunların artacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denize dalmak yağmur yağmamasına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizden birini kurtarmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments