Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin azaldığını görmek

Rüyada denizin azaldığını görmek

Rüyada denizin azaldığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, elinin dara düşmeyeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yakın çevresine fikir danışacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin azaldığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada deniz suyunun azaldığını görmek takdir toplayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin azaldığını görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, bütçesinin küçüleceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşın azaldığını görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun azaldığını görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada ömrünün azaldığını görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuz suyunun azaldığını görmek canının ve malının garantide olacağına, geniş rızık elde edeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada maaşının azaldığını görmek büyük kazançlar getireceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfümün azaldığını görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments