Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz suyunun azaldığını görmek

Rüyada havuz suyunun azaldığını görmek

Rüyada havuz suyunun azaldığını görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, zor bir döneme girileceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, imkanlarının genişleyeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada havuz suyunun azaldığını gördüyseniz:

  • Akıllı davranırsanız olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada havuz suyunun azaldığını görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz suyunun azaldığını görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada suyun azaldığını görmek kazancının daha da artacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına işarettir.

Rüyada denizin azaldığını görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ömrünün azaldığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kırılan kalbin onarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçların azaldığını görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada parfümün azaldığını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada maaşının azaldığını görmek şöhret ve itibar kazanacağına, onunla yeniden kavuşacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments