Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi lacivert görmek

Rüyada denizi lacivert görmek

Rüyada denizi lacivert görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada denizi lacivert gördüyseniz:

  • Bazı konuları net bir şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada lacivert deniz görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizi lacivert görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına inanılır.

Rüyada lacivert göz görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada lacivert giydiğini görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulur.

Rüyada lacivert çanta görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, moralinin bozulacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada lacivert kıyafet giymek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert gecelik giymek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert oje görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments