Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi ikiye bölmek

Rüyada denizi ikiye bölmek

Rüyada denizi ikiye bölmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada denizi ikiye bölmek gördüyseniz:

  • Sizi altüst edecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada denizi ikiye bölmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada ikiye bölmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı ikiye bölmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada elmayı ikiye bölmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada fareyi ikiye bölmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı bölmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada birini ikiye bölmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada tarla bölmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments